Art Clay Silver workshops

Binnen 5 stappen ontwerp je je eigen zilveren sieraad!

Stap1: Het vormen van het sieraad
Srap2: Het drogen van het sieraad, dit kan met een föhn,
een warmhoudplaatje of drogen aan de lucht
Stap 3: Het bijwerken van het sieraad met schuurpads en vijlen
Stap 4: Het stoken van het sieraad, nu verbrandt het organisch bindmiddel
en smelten de zilverdeeltjes samen
Stap 5: Het polijsten met een polijstborstel en daarna opwrijven met een zilverdoek en klaar is je zelf ontworpen en zelfgemaakte sieraad!

 

Kennismakingsworkshop Art Clay Silver € 65,00
Dit is een workshop om kennis te maken met Art Clay Silver. In deze workshop werk je met 10 gram zilverklei en hiermee kun je een eenvoudig sieraad ontwerpen. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Art Clay Bronze € 49.50
Wil jij een keer iets speciaals? Kies dan voor een workshop met bronsklei. Je werkt met 50 gram bronsklei, of met 10 gram spuitpasta.

Dagworkshop Art Clay Silver € 95,-
Deze workshop is van 10.00 – 17.00 uur. Nu heb je meer de tijd om een verfijnd sieraad te maken.
Je kunt ook met een zirconia of met glas werken, hierdoor krijgt je sieraad een extra mooie uitstraling. Deze workshop is inclusief 10 gram zilverklei koffie, thee, wat lekkers en natuurlijk een lekkere lunch.

Wil je een groter sieraad maken, dan is het mogelijk om zilverklei bij te kopen. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs een zirconia in je sieraad te verwerken.

Wil jij ook een keer je eigen sieraad ontwerpen?
Alleen of met meer mensen, maximaal 20 personen, maak dan een afspraak met Caroline.

Wanneer je een mail stuurt, of  het contactformulier gebruikt, vermeld dan je telefoonnummer, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Workshop Art Clay Silver op keramiek € 42,50
Met Art Clay Silver op keramiek kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld je kind, je huisdier, eigen huis of een andere afbeelding te verwerken. Ook zijn er voldoende voorbeelden in het atelier. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Art Clay Silver Party
Wie wil er een superleuke sieradenparty organiseren? Hoe werkt het?

Jij zorgt voor leuke mensen die zelf een zilveren sieraad? willen maken en ik zorg voor de rest. Het kan bij jou thuis of in mijn atelier. Ben je met totaal 8 personen of meer, dan is jouw sieraad gratis! Je moet het alleen nog zelf maken. Hartstikke leuk en iedereen kan het.

Workshop herinnerings- of assieraad
Wanneer iemand waarvan je heel veel hield, moet laten gaan, is het fijn om iets van diegene bij je te dragen. Het is mogelijk om de as van de overleden geliefde of van een huisdier te gebruiken, of een vingerafdruk te verwerken in Art Clay Silver. Een plukje haar kan verwerkt worden in UV-hars. Afhankelijk van de wensen kunnen we een afspraak plannen.

De workshops worden gegeven door Caroline den Haan, gecertificeerd Art Clay instructeur.