Art Clay Silver workshops

Binnen 5 stappen ontwerp je je eigen zilveren sieraad!

Stap1: Het vormen van het sieraad
Srap2: Het drogen van het sieraad, dit kan met een föhn,
een warmhoudplaatje of drogen aan de lucht
Stap 3: Het bijwerken van het sieraad met schuurpads en vijlen
Stap 4: Het stoken van het sieraad, nu verbrandt het organisch bindmiddel
en smelten de zilverdeeltjes samen
Stap 5: Het polijsten met een polijstborstel en daarna opwrijven met een zilverdoek en klaar is je zelf ontworpen en zelfgemaakte sieraad!

 

Kennismakingsworkshop Art Clay Silver € 49,50

Dit is een workshop om kennis te maken met Art Clay Silver. In deze workshop werk je met 7 gram zilverklei en hiermee kun je een eenvoudig sieraad ontwerpen. Wil je een wat groter sieraad maken dan kun je kiezen voor 10 gram zilverklei (klei, pasta of spuitpasta), dan is de prijs van de workshop € 65,-. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Wil jij ook een keer je eigen sieraad ontwerpen?
Alleen of met meer mensen, maximaal 25 personen, maak dan een afspraak met Caroline.

Wanneer je een mail stuurt, of  het contactformulier gebruikt, vermeld dan je telefoonnummer,  dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Dagworkshop Art Clay Silver € 95,-

Deze workshop is van 10.00 – 17.00 uur. Nu heb je meer de tijd om een verfijnd sieraad te maken.
Je kunt ook met een zirconia of met glas werken, hierdoor krijgt je sieraad een extra mooie uitstraling. Deze workshop is inclusief 10 gram zilverklei koffie, thee, wat lekkers en natuurlijk een lekkere lunch.

Wil je een groter sieraad maken, dan is het mogelijk om zilverklei bij te kopen. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs een zirconia in je sieraad te verwerken.

Vrijgezellenfeestje Art Clay Silver € 55,-

Wanneer je een vrijgezellenfeestje bij Diezain wilt organiseren, kun je bijvoorbeeld een armband voor de bruid maken. Iedereen maakt een bedel voor de bruid en ook nog iets voor zichzelf. De bruid krijgt hierbij een zilveren armband cadeau. Deze workshop is inclusief 7 gram zilverklei per persoon, koffie, thee en wat lekkers. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

Workshop Art Clay Silver op keramiek € 42,50

Met Art Clay Silver op keramiek kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld je kind, je huisdier, eigen huis of een andere afbeelding te verwerken. Ook zijn er voldoende voorbeelden in het atelier. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur.

De workshops worden gegeven door Caroline den Haan, gecertificeerd Art Clay instructeur.